PLAT DAK RENOVEREN

Er is niets zo vervelend als schade aan uw plat dak. Indien dit wel het geval is, kunnen er meerdere ongemakken zich voordoen. Wacht dus niet te lang met het onderhouden of renoveren van uw plat dak. Wij zorgen ervoor dat uw plat dak terug als nieuw is!

MOGELIJKE SCHADE AAN PLAT DAK

Beschadigde roofing
Beschadigde roofing vertoont vaak scheuren, hierdoor is uw roofing niet meer waterdicht en kan er vocht binnendringen in uw dakconstructie. Dit leidt op zijn beurt dan weer op schade aan de houtconstructie of de onderliggende beton van het plat dak. Een andere veelvoorkomende beschadiging aan roofing zijn blazen die zich vormen. Indien er vocht of waterdamp onder de roofing van het plat dak zit, kan er een blaas ontstaan. Dit is vaak de eerste indicatie dat er een scheur in de roofing zal komen. Ook hier is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt.

BOLKOEPELS

U kan ook terecht voor de installatie van koepels op uw plat dak. Dankzij deze aanpassing kan u van extra veel licht genieten in de kamers die zich recht onder het plat dak bevinden. Wij zorgen ervoor dat dit snel en professioneel wordt geïnstalleerd zodat u hier des te meer genot van heeft!


DAKISOLATIE

Dakisolatie is een must voor iedereen die wil besparing op zijn energierekening. Wist je dat maar liefst 30% van de warmte in jouw huis verloren gaat door een slecht geïsoleerd dak? Dakisolatie is dus de oplossing als je energiezuiniger wilt gaan leven.

Nieuwbouwhuizen worden in de regel voorzien van een degelijke dakisolatie. Ook als uw huis uit een eerder bouwjaar komt is het mogelijk en verstandig om uw dak te laten isoleren. De meest gebruikte materialen zijn: PIR, PUR, ESP en glaswol. Welk materiaal u nodigt heeft hangt volledig af van het type dak en budget. Neemt u gerust eens contact op om te zien wat wij voor u kunnen doen.


KERAMISCHE DAKPANNEN

Deze dakpannen worden gemaakt van klei, deze klei wordt gebakken en worden optioneel voorzien van ene glazuurlaagje. Op deze manier gaan ze tientallen jaren mee. De voordelen van keramische pannen zijn dat ze duurzaam zijn, kleurvast en een lange levensduur hebben.

BETONNEN DAKPANNEN

In tegenstelling tot de keramische variant worden deze pannen niet gebakken maar zijn ze gemaakt van uitgehard cement.  Het voordeel hiervan is dat ze erg snel klaar zijn en gemakkelijk te plaatsen. Dit versnelt het proces daarom enorm. Daarnaast zijn ze erg milieuvriendelijk door het feit dat ze niet gebakken hoeven te worden en het materiaal 100% recyclebaar is.